NIEUWS 

Januari 2020 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Daniel, Susanne en Saskia zijn volop bezig in het nieuwe jaar met patienten behandelen en trainen op onze vestiging in Nederhorst den Berg. Soms is het geindiceerd dat u als patient naar Hilversum kan gaan voor een behandeling voor bijvoorbeeld dry needling of echografie, deze specialisatie is niet mogelijk in Nederhorst. Uiteraard wordt er door de therapeuten onderling goed overlegd en eea besproken. 

Januari 2020 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Wij wensen u veel gezondheid en geluk voor 2020! 

September 2019 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Martijn zijn uren in Nederhorst zijn overgenomen door Daniel van der Tol, fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. De uren wisselen wel iets en ook het inloopspreekuur is verplaatst naar dinsdag 18:00. 

Maart 2019 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Martijn is nu ook lid geworden van het Schoudernetwerk Gooi en Eemland! Hij is al langere tijd gespecialiseerd in de schouder, zowel de 'normale' schouderklacht als post operatief, en is nu ook lid van het gespecialiseerde netwerk welke nauw samenwerkt met de specialisten en orthopeden in het ziekenhuis. 

Februari 2019 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Susanne is weer terug van haar zwangerschapsverlof! Na de geboorte van haar dochter Anouk, heeft zij weer volop zin om aan de slag te gaan met haar patienten in Nederhorst den Berg en Hilversum! 

Oktober 2018 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

In verband met klachten gerelateerd aan zwangerschap is Susanne helaas in september met vervroegd verlof gegaan. Om onze patienten in Nederhorst den Berg wel de zorg te blijven geven zoals jullie van ons gewend zijn, zal Fedde van Hees vanaf 1 oktober (naast werken op onze vestiging in Hilversum) ook werkzaam zijn in Nederhorst den Berg op de maandag middag en donderdagochtend. Fedde is fysiotherapeut en geeft ook les op de Hogeschool Utrecht. 

Augustus 2018 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

In de zomer maanden zijn Susanne en Martijn beiden even op vakantie. Als waarnemer tijdens onze vakanties zal Robert-Jan werkzaam zijn op de locatie Nederhorst. Onze openingstijden zullen iets anders zijn dan die je van ons gewend bent. Neem gerust contact op via 035-6217816 bij twijfel of er iemand aanwezig is! 

Let op: 
Inloopspreekuur woensdag avond vervalt op 8, 15 en 22 augustus
Inloopspreekuur donderdag ochtend vervalt op 9, 16, 23 en 30 augustus

Juli 2018 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

In de eerste helft van 2018 hebben wij gemerkt dat veel nieuwe patienten ons in Nederhorst den Berg hebben gevonden op onze locatie bij SportLokaal. Zowel nieuwe revalidatie patienten na een operatie, als de 'reguliere' nek, rug etc patienten. Doordat wij de mogelijkheid hebben om de sportzaal en apparatuur van SportLokaal te gebruiken voor onze behandelingen, kunnen wij zeer effectief behandelen en revalideren. Vraag je je af of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons via 035-6217816 of martijn@sportrevalidatie-hilversum.nl of susanne@sportrevalidatie-hilversum.nl 

Maart 2018 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Susanne Bus is per 1 maart niet meer werkzaam bij onze praktijk. Saskia van Garderen neemt haar werk als oefentherapeute over. 

Januari 2018 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Wist je dat... Wij je dé beste zorg kunnen bieden wat fysiotherapie, manueel therapie en revalidatie betreft in Nederhorst den Berg en omstreken? Denk hierbij aan revalidatie na een sport blessure, herstel na een operatie, fysiotherapie nadat je acuut door de rug bent gegaan, beter leren zitten op je paard, leren correct achter je bureau te zitten, minder klachten in nek of rug tijdens het werk, hulp bij herstel na/tijdens een burnout... Wij helpen je graag! 

December 2017 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Wij hebben de HKZ audit behaald op 27-12! 

September 2017 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Wist je dat je ook in Nederhorst den Berg terecht kunt voor flexchair ruitertraining? Dé eye opener als het gaat om de zit van de ruiter? Wanneer geindiceerd wordt flexchair training gecombineerd met fysio / manueel therapie. Durf jij de uitdaging aan? Net je neus op de feiten?

Augustus 2017 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Wederom met veel complimenten de PLUS audit behaald! Wij zijn trots! 

Juni 2017 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

Op vrijdag 30 juni is er van 14:00 tot 17:00 in wijkcentrum 'de Koepel' in Hilversum een zorgmarkt met verschillende onderwerpen die aan bod komen. Sportrevalidatie Hilversum en Fysiotherapie Nederhorst zijn hier vertegenwoordigd door Susanne Bus en Annejet Laseur. Zij geven een workshop valpreventie. Meld je aan, kom kijken en neem gerust wat vrienden mee!

Mei 2017 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

2 mei starten wij met een cursus Valpreventie. Gegeven door Susanne Bus en Annejet Laseur (oefentherapeut Cesar en geriatrie fysiotherapeut i.o.). 6 bijeenkomsten van 60 minuten in buurthuis de Koepel te Hilversum. 

April 2017 - Fysiotherapie Nederhorst nieuws

In april 2017 hebben wij als Sportrevalidatie Hilversum (waar Fysiotherapie Nederhorst onder valt) de effectiviteitsaudit behaald met een zeer goed resultaat. Het commentaar van de auditor was "Er zijn maar weinig Pluspraktijken die het zo goed voor elkaar hebben". We zijn uiteraard zeer trots op dit resultaat. Als team proberen we met elkaar er voor te zorgen dat we de best mogelijke zorg aan onze patienten bieden op het gebied van fysiotherapie, manueel therapie en alle andere specialisaties binnen onze praktijk. 

 

Openingstijden / Locatie

Fysiotherapie Nederhorst
Reeweg 12/3
1394 JD Nederhorst den Berg
T. 035-6217816
E. info@sportrevalidatie-hilversum.nl


Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 08:30-21:00
Woensdag: 07:30-14:00
Donderdag: 09:00-12:00
Vrijdag: 08:00-17:00

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten