Manuele therapie

Biedt het snelste resultaat! 

Heeft uw vragen over Manuele therapie?

Via het onderstaande veld kunt u een vraag aan onze fysiotherapeut of specialisten stellen.

De manueel therapeut houdt zich met name bezig met de wervelkolom en gewrichten van de armen en benen. Manuele therapie is de therapievorm waarmee klachten worden behandeld die voortkomen uit het slechter kunnen bewegen van een gewricht of meerdere gewrichten. De manueel therapeut gebruikt hiervoor mobilisatie- en manipulatietechnieken. Onze manueel therapeuten zijn allen afgestudeerd Master. Susanne is werkzaam in onze locatie op Nederhorst. Daarnaast werkt Britt op de locatie in Nederhorst, zij is bezig met haar laatste jaar manueel therapie opleiding. 
Masters gebruiken wetenschappelijke informatie als basis om het lichamelijk onderzoek bij patiënten te doen en het uiteindelijke behandelplan op te stellen. Deze vorm van manuele therapie bestaat, naast mobilisaties, ook uit manipulaties om gewrichten beter te laten bewegen. Daarnaast worden ook klachten die veroorzaakt worden door prikkeling van de zenuwen zoals uitstralende pijn, tintelingen, spierkrachtverlies, etc behandeld op deze wijze. Manuele therapie werkt sneller en doelgerichter dan reguliere fysiotherapie. Veel voorkomende klachten die de manueel therapeuten van Sportrevalidatie Hilversum behandelen zijn rugklachten; hoofdpijn vanuit de nek; nek/schouderklachten; uitstralende klachten in de armen of benen; artrose van de heup en enkelklachten

 


 

 

Openingstijden / Locatie

Fysiotherapie Nederhorst
Reeweg 12/3
1394 JD Nederhorst den Berg
T. 035-6217816
E. info@sportrevalidatie-hilversum.nl


Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 08:30-21:00
Woensdag: 07:30-14:00
Donderdag: 09:00-12:00
Vrijdag: 08:00-17:00

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken